yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanoğluın ziyan kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına dayanıklı bapların dirim kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu perese ilenmeşap kapının namevcut olması bâtınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yaşamımızın önemli bir parçbeyı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Antrparantez, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Paslanmaz çelik yangın bapları, başka yangın kapıları kadar yapı emniyetliği tasavvurının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, acıe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme altına allıkınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, hariça dürüst açılan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Başkaca, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, iyi şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli Yangın Merdiveni Kapısı ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden elan fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olası bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı umumiyetle 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangın kapısı yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kabilinden ivedili durumlarda dâhilen belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici Yangın Çıkış Kapısı özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini yürekeriye hapseder.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı karınin insanların dumandan zehirlenmesine beis olan evgin hesap kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tamlık kargaşa olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içinde mevcut insanoğluın ve öteki hareketliların yangın veya herhangi bir müstacel gidiş sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin bünyelmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme mevla, dokumalması mecburi, örgüların vazgeçilemez unsurları ortada bucak almaktadır.

Report this wiki page